Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen

Edwin Steinvoort Deurtechniek is gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium kozijnen van het merk Heroal. Het materiaal biedt vele voordelen op gebied van isolatie, veiligheid en onderhoud. Aluminium is sterk en licht materiaal en niet gevoelig voor weersinvloeden. Dit maakt dat aluminium kozijnen zeer onderhoudsarm zijn. Door de sterkte en stijfheid van het materiaal, is het toepassen van aluminium kozijnen zeer geschikt voor het inbraakwerend maken van gebouwen.

Energie-efficiënte raamsystemen en deursystemen

Heroal ontwikkelt en produceert aluminium systemen voor ramen, deuren, gevels, rolluiken en rolpoorten. Deze systemen combineren warmte-isolatie en geluidsisolatie met maximale functionaliteit. Heroal levert energie-efficiënte aluminium producten en produceren deze tevens op duurzame manier. In eigen fabriek worden de verschillende producten ontwikkeld en hierdoor is er sprake van korte lijnen en een korte levertijd. De productie van de aluminium systemen is gericht op minimaal energieverbruik en maximale energiebesparing tijdens de periode van gebruik.

Raamsystemen

De aluminium raamsystemen voldoen aan hoge eisen omtrent kwaliteit en veiligheid. Bij de ontwikkeling van de aluminium systemen speelt innovatie een belangrijke rol. Op gebied van raamsystemen kun je bij Edwin Steinvoort Deurtechniek terecht voor:

  • geïsoleerde raamsystemen
  • niet-geïsoleerde profielsystemen
  • niet-geïsoleerde raamsystemen
  • raam aanvullende systemen

Deursystemen

Heroal biedt een veelzijdig assortiment van deursystemen. Bijpassend aan de wensen van de klant kan de juiste deurconstructie met passend ontwerp worden geleverd. De productie in eigen fabriek maakt bovendien mogelijk dat opdrachtgevers en architecten eventuele extra wensen kunnen aangeven. De deursystemen van Heroal vormen de basis voor hoogwaardige deuren op gebied van gebruiksvriendelijkheid, dichtheid, windisolatie, geluidsisolatie en veiligheid.