Automatische deuren
Draaideur

De aandrijving onderscheidt zich door zijn uitgekiende techniek, een compact design en vooral door zijn voor record zo karakteristieke fluisterstille werking.

Schuifdeur

Onze enkele of dubbele standaard deuren treft u overal aan waar automatische schuifdeuren worden toegepast en hebben een even uitnodigend en betrouwbaar constructie.

Prismadeur

Deze toegangsoplossing heeft een even originele als bijzondere uitstraling. De plaatsingshoek van de deur kan variëren van 90° tot 180° en zowel naar binnen als naar buiten worden gelegd.

Ronde schuifdeur

Record system 20 is het eerste interactieve, automatische deursysteem dat niet alleen eenvoudig te installeren en te bedienen is, maar vooral ook veiligheid en betrouwbaarheid biedt.

Vluchtdeur

De deurvleugels kunnen hierbij in de vluchtrichting helemaal opendraaien en daarmee wordt door middel van slechts Ă©Ă©n handeling een vluchtweg vrijgegeven.

Vouwdeur

Als de doorgangsbreedte bij voorkeur volledig behouden dient te blijven, wordt een vouwdeur
toegepast. Deze kan eenvoudig in een later stadium worden ingebouwd in bestaande
doorgangen.

Wij begeleiden elk project van begin tot eind. In onze eigen werkplaats worden alle benodigdheden voor uw complete winkelpui, entree of gevel op maat gemaakt.
Neem contact op