Over Edwin Steinvoort Deurtechniek

Over ons

Edwin Steinvoort Deurtechniek is gevestigd in Leusden en is specialist in het leveren, plaatsen en onderhouden van toegangsdeuren en aluminium kozijnen. Wij realiseren bijpassend aan uw wensen de juiste oplossing voor uw:

Deuren en aluminium systemen van hoogwaardige kwaliteit

Wij leveren toegangsdeuren van de Zwitserse fabrikant Record. Het veelzijdige assortiment van verschillende types schuifdeuren, draaideuren en carrouseldeuren biedt de mogelijkheid voor realisatie van een passende entree van uw winkel of kantoorgebouw. Naast de Record deuren leveren wij aluminium raam- deur- en gevelsystemen van de Duitse fabrikant Heroal. Zowel de deuren als kozijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden voordelen op gebied van design, isolatie en veiligheid.

Service door korte lijnen en korte levertijd

Van begin tot eind begeleiden wij het project voor uw winkelpui, gevel of entree. Door productie in eigen fabriek bij zowel Record als Heroal, is er sprake van korte lijnen en een korte levertijd van het door u gewenste product. In onze eigen werkplaats maken wij alles op maat om vervolgens het product op vakkundige wijze te installeren.

Onderhoud en reparatie aan alle merken toegangsdeuren

Als het met deuren te maken heeft, is Edwin Steinvoort Deurtechniek uw bedrijf. Naast het leveren en het installeren van de deuren en de aluminium systemen, kunt u ons namelijk inschakelen voor onderhoud en reparatie aan alle merken deuren. Met de eigen storingsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is, leveren wij een volledige service.