Vluchtdeur - Record system 20

Record system 20 – Vluchtdeursystemen

De redundante uitvoering (RED) bestaat uit in tweevoud uitgevoerde aandrijfmotoren, twee van elkaar onafhankelijke besturingen. De toepassing van een noodstroomvoorziening zorgt voor een continue volledige functionaliteit van de automatische deur bij spanningsuitval.

Onze standaard schuifdeuren en de vouwdeuren kunnen met een breakout-functie worden uitgevoerd. De deurvleugels kunnen hierbij in vluchtrichting helemaal opendraaien en daarmee wordt door middel van slechts één handeling een vluchtweg vrijgegeven.

Bij schuifdeuren met vaste zijlichten kan dit breakout-concept geïntegreerd worden, door ons Total-Opening-System (TOS). Naast de veiligheidsaspecten moet ook het nuttige voordeel van het TOS worden genoemd omdat de deurvleugels niet alleen opendraaien, maar ook zijwaarts tot aan de muur kunnen worden geschoven. Op deze wijze wordt bijna de gehele doorgang vrijgegeven en kan men ook met volumineuze voorwerpen snel en gemakkelijk passeren.

Speciale toepassingen

Record CLEAN is de aanduiding voor een modelserie automatische deuren die worden ingezet als duidelijk omschreven eigenschappen vereist zijn ten aanzien van hermetische afsluitingen.
In medische inrichtingen is dit vaak het geval in operatiekamers waar onze deuren door de hermetische sluiting en de eenvoudige reinigingsmogelijkheid helpen een omgeving steriel te houden.

Gecertificeerd volgens de weerstandsklasse WK 2 is onze schuifdeur record SAFECORD 20 een effectieve, maar onopvallende inbraakwering. Kenmerken van deze toepassing zijn speciaal gelaagd veiligheidsglas, een meerpuntsvergrendeling, verstevigde loopwerk en een doorlopende vloerrail. De SAFECORD is tevens geschikt als vluchtdeur dus is qua veiligheid en betrouwbaarheid de top van de markt.

Ook buiten record system 20 om kunnen wij u diverse geautomatiseerde toegangsoplossingen
aanbieden. Zoals record-aandrijvingen voor draaideuren, eenrichtings-doorgangssystemen of
representatieve carrouseldeuren: uw recordpartner kan u alle informatie geven, deskundig
adviseren en service bieden.

Technische gegevens

Vluchtdeursystemen
DeurtypesREDBAT (UK, DK) / CO 48 (F)Breakout / TOS
Standaard schuifdeur
Telescopische schuifdeur
Ronde schuifdeur
Prisma schuifdeur
record SAFECORD 20
Vouwdeur

Meer weten over de Record FTA 20?

Vul de het onderstaande contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.